Radonjić: Nadam se da će Marjanović i Katić imati sudijski tretman kao Partizan u drugom meču

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jun.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Nadam se da će Marjanović i Katić imati sudijski tretman kao Partizan u drugom meču

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da finalna serija plej-ofa počinje ispočetka, jer su obe ekipe napravile po „brejk” i poručio da je teško pretpostaviti kako će igrači reagovati pred praznim tribinama.
(FOTO: N. Negovanović)
Novi susret večitih u Pioniru biće odigran bez prisustva publike, jer je Partizan kažnjen zbog loše organizacije prvog meča, koji su obeležili prekidi, tuča i pražnjenje hale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << I mi i Partizan smo napravili po brejk do sada tako da se kreće od nule, situacija je takva da u ovom trenutku ko dobije naredne dve utakmice postaće prvak. Okolnosti će biti specifične, teško je pretpostaviti kako će obe ekipe reagovati. Moramo da pružimo kvaliteteniju igru nego u prošlom meču, uložimo veću energiju i poboljšamo skok, kako bi došli u situaciju da savladamo Partizan – rekao je Radonjića na konferenciji za medije u hali Pionir.
On je dodao da se nada da će sutra postojati svi uslovi za odigvanje „normalne utakmice”.
Partizan je na prethodnom meču bio izuzetno zadovoljan suđenjem, nadam se da će u sutrašnjoj utakmici naši reprezentativci Marjanović i Katić imati isti tretman.
Za razliku od prošlog meča, u tim Zvezde vraća se suspendovani Demarkus Nelson, dok će Partizan biti jači za Nikolu Milutinova i Aleksandra Pavlovića.
Trener crveno-belih rekao je da krilni centar Ivan Radenović nema težu povredu i da će se o njegovm zdravstvenom stanju više znati na dan utakmice.
Novinare je interosvala i situacija oko Tadije Dragićevića, koji nije igrao u prva dva meča.
Razgovarao sam sa Tadijom i on je spreman da sutra pruži maksimum, nema tu nikakve fame i priče – poručio je Radonjić.
Utakmica Partizan – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20 sati u hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Nikad nismo podržavali ratove, Partizan je kosmopolitski klub

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2014

Finalna serija plej-ofa stigla je do treće stanice, ali za razliku od prva dva meča u ovom, u kome je Partizan formalno domaćin, neće biti publike. Odlukom direktora Košarkaške Superlige Dragana Gogića crno-beli u četvrtak veče u Pioniru odrađuju jednu od dve utakmice kazne zbog nereda na prvom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vujošević: Ovakvi mečevi pokazuju karakter ekipe

Izvor: Press, 18.Jun.2014

"Čeka nas izuzetno teška utakmica, Zvezda ima kvalitet, to su pokazali prošle sezone puneći Arenu i osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu Jadranske lige. Očekujem da sudije budu na visini zadatka. Prednost će imati onaj ko pokaže da bolje podnosi pritisak. U ovakvim mečevima se pokazuje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.