Radonjić: Izvinjavam se Partizanu zbog ponašanja Kalinića

Izvor: B92, 07.Jun.2022, 00:09

Radonjić: Izvinjavam se Partizanu zbog ponašanja Kalinića

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić uputio je izvinjenje Partizanu zbog ponašanja Nikole Kalinića.

Krilni košarkaš crveno-belih je po okončanju meča otrčao do klupe Partizana i gestikulirao ka Urošu Trifunoviću na način na koji je to igrač crno-belih uradio u četvrtom meču pri ubedljivom vođstvu njegove ekipe.

"Svestan sam da će se voditi polemika i analiza oko svega, a ja nisam neko ko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo voli da priča o tim stvarima pa bih nastavio sa istim ponašanjem. Kao što sam rekao na prošloj konferenciji nešto što sam smatrao da treba da kažem, reći ću i večeras. Uputio bih izvinjenje Partizanu zbog ponašanja Nikole Kalinića i želim to da ponovim sada u drugom smeru", rekao je Radonjić.

Kalinić je umalo izazvao i tuču nakon što je kapiten Partizana Rade Zagorac tražio obračun sa igračem Zvezde. Neko sa klupe ga je i pogodio peškirom.

Po okončanju je i Kevin Panter tražio da se obračuna sa nekim od protivničkih igrača, ali ga je zaustavio sportski direktor Zoran Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.