Radonjić: Bićemo spremni za Partizan, svojim kvalitetom pobedićemo kvalitet crno-belih

Izvor: Kurir, 21.Feb.2015, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Bićemo spremni za Partizan, svojim kvalitetom pobedićemo kvalitet crno-belih

NIŠ - Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je večeras da će njegovi košarkaši učiniti sve da se za manje od 24 sata pripreme za polufinale Kupa Radivoja Koraća s Partizanom, i da će svojim kvalitetom pobediti kvalitet crno-belih.

Zvezda se večeras u Nišu plasirala u polufinale završnog turnira Kupa, pošto je pobedila niški Konstantin sa 81:65.

"Ono što smo priželjkivali, to smo i uradili, savladali smo Konstantin i izborili polufinale. Imamo 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << časa do meča s Partizanom, najvećim rivalom", rekao je Radonjić u Nišu.

Trener je kazao da je njegov tim imao problema s povredama, a da je meč sa Konstantinom koristio za pripremu duela sa Partizanom. Meč je zbog povrede propustio Branko Lazić i ne zna se da li će biti spreman za sutra. Polufinale Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 21.00.

"Partizan ima 10 pobeda zaredom, u ovoj godini nema poraza. Radi se o timu koja ima kvalitet i iskustvo. Igrali su ti igrači u timovima gde su osvajali mnogo trofeja. Svesni smo i kvaliteta i iskustva Partizana i želimo da taj njihov kvalitet smanjimo na najmanju moguću meru, da se nametnemo našim kvalitetom i da dođemo do finala", rekao je Radonjić.

Zvezda do polufinala ima manje od 24 sata, ali Radonjić to ne posmatra kao problem.

"Izaćićemo sutra od 21.00 na teren i igrati najbolje što možemo", rekao je trener Zvezde.

Trener Konstantina Marko Cvetković kazao je da je i pored poraza zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Zaslužena pobeda Zvezde. Ja sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Raduje me što su moji momci isparirali Zvezdi u skoku, što smo ih naterali na 17 izgubljenih lopti, što smo ono što smo zacrtali na terenu i ostvarili. Razlika je evidentna, ali smo pokazali veliki nivo želje što mi daje nadu za nastavak sezone", rekao je Cvetković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.