Radnik Prvog partizana i državljanin Severne Makedonije branili se ćutanjem

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik "Prvog partizana" i državljanin Severne Makedonije branili se ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica od četiri uhapšena povodom zloupotreba sa dokumentacijom PD "Prvi partizan" iz Užica, koji su se branili ćutanjem.
Saslušani su S. D., državljanin Severne Makedonije i vlasnika PD "Ars grup" iz Skoplja, osumnjičen za davanje mita i B. G. bivši inženjer u "Prvom partizanu" osumnjičen za zloupotrebu položaja odgovornog lica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Oni su iskoristili svoje pravo da ne iznose odbranu, a tužilaštvo je predložilo da im sud odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.
Konstruktor u Pogonu za alate i mašine N. I. iz Požege i projektant mašina M. M. osumnjičeni za zloupotrebu položaja odgovornog lica biće saslušani sutra u tužilaštvu.
Njima se stavlja na teret da su krivična dela izvršili prodajom projekata i drugih dokumenata koji pripadaju "Prvom partizanu" iz Užica, a odnose se na proizvodnju oružja i municije.
Oni su osumnjičeni za krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i davanje mita.
Istraga protiv njih pokrenuta je u saradnji sa BIA, MUP RS i VBA.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik Prvog partizana i Makedonac se branili ćutanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2019

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana dvojice od četiri uhapšena povodom zloupotreba sa dokumentacijom PD "Prvi partizan" iz Užica, koji su se branili ćutanjem...Danas su saslušani S. D. državljanin Severne Makedonije i vlasnika PD "Ars group" iz Skoplja osumnjičen za davanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Špijuni pred tužiocem: Radnik Prvog partizana i Albanac se branili ćutanjem

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019

U Višem javnom tužilaštvi u Beogradu danas su saslušana dvojice od četiri uhapšena povodom zloupotreba sa dokumentacijom PD "Prvi partizan" iz Užica, koji su se branili ćutanjem U Višem javnom tužilaštvi u Beogradu danas su saslušana dvojice od četiri uhapšena povodom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.