Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 05:35

Radnički u Sarajevu našao zamenu za Partizanovog Miličića!

Ekipa kragujevačkog Radničkog 1923 je od danas jača za još jednog novog igrača.
U pitanju je 25-godišnji štoper Sarajeva i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Besim Šerbečić koji u redove Radničkog dolazi na pozajmicu i popuniće prazninu koja je nastala odlaskom Nikole Miličića u Partizan, ali i Entonija Izučukvua koji je jesenas zauzeo Miličićevo mesto u timu posle povrede mladog defanzivca.
Šerbečić >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je u prvom delu sezone odigrao samo tri utakmice za ekipu Sarajeva, a mediji u BiH kao razlog što je pao u drugi plan navode dolazak trenera Simona Rožmana kome nije uspeo da se nametne.
Šerbečić se danas uputio u Antaliju, kako bi se priključio svojim noviom saigračima na zimskim pripremama i stavio na raspolaganje šefu struke Feđi Dudiću.
Podsetimo, Radnički je pre Šerbečića angažovao još dva pojačanja u defanzivi, takođe iz susednih zemalja. Prvo zimsko pojačanje Radničkog bio je desni bek sarajevskog Željezničara Mehmed Ćosić, a drugo levi bek Tomislav Dadić, rođeni Splićanin koji je pr

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.