Radnički stopama Partizana - Nišlije se obratile UEFA pred gostovanje Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički stopama Partizana - Nišlije se obratile UEFA pred gostovanje Zvezdi?

Dva dana pred duel sa Partizanom ironično su prokomentarisali potez crno-belih, a uoči utakmica poslednjeg kola i Nišlije traže monitoring UEFA.

Utakmica pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije između Radničkog iz Niša i Partizana imala je specifičnu uvertiru, a crno-beli su zbog sumnje u regularnost zatražili od UEFA da pošalje svog posmatrača na "Čair".

Radnički iz Niša je potom na ironičan način poručio crno-belima da mogu da pozovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i posmatrače FIFA ukoliko sumnjaju u regularnost, a "Večernje Novosti" pišu da su se Nišlije odlučile za identičan potez pred gostovanje Zvezdi!?

Pomenuti izvor piše da su čelnici Radničkog iz Niša doneli odluku da od UEFA zatraže da se pozabavi regularnošću utakmica poslednjeg kola plej-ofa i plej-auta Superlige.

Radnički iz Niša u poslednjem kolu gostuje Crvenoj zvezdi ali taj meč za ekipu Milana Rastavca neće imati veći rezultatski značaj zbog čega je nejasno čemu ovakva inicijativa kluba iz grada na Nišavi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.