Radnički s novim trenerom protiv Partizana

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 15:14

Radnički s novim trenerom protiv Partizana

Fudbalski klub Radnički iz Niša potvrdio je danas da Vladimir Gaćinović nije više trener tog kluba.

Tim sa Čaira na predstojećem meču protiv Partizana sa klupe voditi Nikola Stanković.

"Situacija je daleko od idealne i meč s Partizanom ne dolazi u povoljnom trenutku za nas. Nije bilo puno vremena da se prave neke drastične promene i pokušali smo, pre svega, da psihološki pripremimo ekipu za ovaj susret", rekao je Stanković, prenosi klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Fudbaleri Radničkog gostuju sutra ekipi Partizana, u utakmici 31. kola Super lige Srbije.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao deseti tim lige sa 38 bodova i posle tri vezana poraza.

"Bez obzira na sve, naša je obaveza da pružimo maksimum i da se nadigravamo sa domaćinom. Radnički ima veliki potencijal i potrebno je da se ekipa što pre razdrma i da u hodu uhvatimo ritam i završimo sezonu na način koji se od nas očekuje", rekao je Stanković.

Radnički je u prvom delu sezone pobedio Partizan na Čairu sa 1:0, a Stanković je naveo da taj rezultat govori da Radnički ima kvalitet da se nadmeće s crno-belima, ali je i istakao da su od tog meča mnoge stvari promenile.

"Partizan igra odlično, bio je u seriji od 17 pobeda u ligi, a onda je izgubio od Crvene zvezde i praktično ostao bez šansi da se bori za titulu. Očekujem da oni izadju u najjačem mogućem sastavu i da pokušaju da se iskupe za taj poraz, a i da se nama revanširaju za taj susret iz oktobra prošle godine", rekao je Stanković.

"I mi nećemo kalkulisati. Na teren ćemo poslati ono najbolje što imamo, izuzev Nikole Stevanovića, koji je u prošlom kolu dobio crveni karton. Nadam se dobroj utakmici, u kojoj ćemo uhvatiti zalet za dobar finiš prvenstva", zaključio je Stanković.

Utakmica Partizan - Radnički Niš igra se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.