Radnički poveo protiv Partizana pa izgubio

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2023, 22:43

Radnički poveo protiv Partizana pa izgubio

Prvi gol ove sezone fudbaleri Radničkog postigli su u trećem kolu Superlige gde su poveli protiv Partizana u Beogradu, ali je crno-beli tim boljom igrom i stvaranjem više šansi, izjednačio pa preokrenuo i pobedio rezultatom 2:1 (0:1). Posle tri kola najjače lige niški Radnički je uz svog imenjaka iz Kragujevca jedini tim bez bodova.

Nije uspeo Radnički da u Beogradu osvoji prve bodove ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sezone, ali nije bio daleko od toga. Poveli su gosti sa juga Srbije u 13. minutu prelepim golom Save Petrova koji je dobio loptu na 20 metara i preciznim šutem doneo radost Nišlijama.

Pokušavali su domaći da dođu do izjednačenja, mnogo više napadali, a Partizan je imao mnogo više šansi, čak 19 u odnosu na samo 5 koliko su imali igrači Radničkog.

Onda je u 78. minutu Pejović je oborio Stojkovića, a sudija pokazao na "belu tačku". Minut kasnije je Natho iskoristio šansu sa penala i doneo izjednačenje.

Preokret se dogodio u 87. minutu kada je Severina našao prostor pored živog zida i poslao loptu iza leđa Dragana Rosića.

Trener Radničkog NIkola Trajković nije odmah posle meča mogao mnogo da analizira.

Teško je odmah izneti utiske. Možda smo se malo uplašili pobede. Da smo bili malo odvažniji do kraja, možda bismo nešto više uradili - rekao je Trajković.

Posle tri kola Radnički, uz Radnički iz Kragujevca, nema nijedan bod i zbog lošije gol-razlike zauzima poslednje mesto na tabeli. U naredom kolu Nišlije igraju sa Vojvodinom u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.