Radnički i Novi Pazar podelili bodove

Izvor: Studnel.com, 19.Mar.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički i Novi Pazar podelili bodove

Radnički se trenutno nalazi na četvrtom mestu i čeka rasplet u sutrašnjem duelu Partizana i Čukaričkog. Ima isti broj bodova kao crno-beli koji su trećeplasirani, a jedan bod više od Čukaričkog.
U prvom poluvremenu borba se vodila uglavnom na sredini terena, ali je Novi Pazar bio opasniji. U prilici da postignu pogodak našli su se Zlatković u 19. i Ubiparip u 31. minutu, ali je golman Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << pokazao da se nalazi u odličnoj formi i oba puta sprečio Pazarce da dovedu svoj tim u vođstvo. Radnički je pokušavao preko Todorovića i Darka Bulatovića, ali oba šuta su išla pored gola. Rezultat na kraju prvog poluvremena glasio je 0:0.
U drugom delu utakmice bilo je više prilika za gol sa obe strane. U 51. minutu pokušao je Saša Marjanović snažnim udarcem da ugrozi gol Pazaraca, ali je golman gostujuće ekipe bio spreman. Samo pet minuta kasnije usledio je odgovor ekipe Novog Pazara. Radivojević je nakon centaršuta dobro zahvatio loptu glavom, ali je Aca Jovanović odbranio i spasio svoju ekipu. Šansu je imao i Todorović, ali je bio neprecizan. U 72. minutu bila je najbolja prilika na utakmici. Ubiparip je izašao sam pred golmana Jovanovića, međutim, nije se dobro snašao i šutirao je pored gola. Desetak minuta kasnije, nakon kornera Radničkog, Pazarci su se odbranili, ali Nišlije su se pobunile jer smatraju da je igrač gostujuće ekipe zaustavio loptu rukom. Sudija nije dosudio najstrožu kaznu. Golova do kraja nije bilo pa je utakmica završena najnepopularnijim rezultatom 0:0.
U narednom kolu Radnički putuje u Suboticu gde gostuje ekipi Spartaka.
RADNIČKI NIŠ – NOVI PAZAR 0:0;
Stadion: Čair, Niš;
Sudija: Marko Popović;
Žuti kartoni: Jovanović, Lakić Pešić, R. Bulatović (Radnički); Micevski (Novi Pazar);
Gledalaca: oko 3000;
RADNIČKI: Jovanović, R. Bulatović, Lakić Pešić, Petrović, D. Bulatović, Bogdanović, Marjanović, Krstić (od 67. minuta N. Mitrović), Mrkić, Apostolović, Todorović (od 86. minuta L. Mitrović);
NOVI PAZAR: Živković, Vasilić, Trtovac, Pantelić (od 89. minuta Šarac), Matos (od 90. minuta Ahčin), Ubiparip (od 83. minuta Dino Zilkić), Radivojević, Vidić, Zlatković, Micevski, Tintor.

radnickinovi pazarremicair27 kolosuperliga

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.