Radnički i Kolonija startovali pobedama

Izvor: KovinEkspres.rs, 19.Avg.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički i Kolonija startovali pobedama

Fudbaleri Radničkog iz Kovina pobedom su započeli sezonu u Vojvođanskoj ligi “Istok” pošto su na startu savladali Slobodu iz Novih Kozaraca rezultatom 2:1. U narednom kolu kovinska ekipa igra u gostima sa Vršcem. Na početku Prve južnobanatske lige Kolonija je na domaćem terenu pobedila Slogu iz Plandišta sa 4:2, dok je gajački Partizan igrao u gostima nerešeno, 2:2 sa Crvenom Zvezdom iz Pavliša. Sledećeg vikenda, u nedelju 25. avgusta, Partizan igra sa Slogom iz Plandišta kao domaćin, a Kolonija se sastaje sa Vojvodinom u Crepaji. Druga južnobanatska liga počinje u nedelju, 8. avgusta, sledećim parovima: Budućnost (Banatski Brestovac)-Omladinac (Deliblato), Dolovo-Borac (Pločica), Stari Tamiš-BSK Bavanište i Plavi Dunav 1932 (Skorenovac)-Proleter (Mramorak). Utakmice počinju u 16.30h. Slobodan tim u prvom kolu je Strela iz Ivanova.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Uspešan vikend pirotskog Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2013

Omladinci pirotskog Radničkog odigrali su nerešeno 1:1 sa Crvenom zvezdom u prvom kolu Kvalitetne lige, dok je prvi tim savladao Trstenik sa 2:0 na startu Srpske lige.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.