Radnički dočekuje crno-bele (petak, 19 časova)

Izvor: KGsport.info, 01.Feb.2013, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dočekuje crno-bele (petak, 19 časova)


Odbojkaši Radničkog dočekuju sutra u „Jezeru“ ekipu Partizana, u okviru 15. kola Viner Štediša lige.
Radnički u ovaj meč ulazi pod imperativom pobede, pošto Kragujevčani žele do drugog mesta na tabeli, koje trenutno drži ekipa Đerdapa.
Ekipa Dejana Matića je u odličnoj formi od početka godine, tako da nema sumnje ko je favorit u sutrašnjem meču.
Odbojkaši Partizana su ove sezone opet podmladili tim, krenuli iz početka i to se odrazilo na rezultate, tako da crno-beli trenutno tavore na pretposlednjem mestu.
Ipak, Partizan od početka ove godine beleži jako dobre rezultate, pa oprez nije na odmet.
Kvalitet je na strani Kragujevčana, koji su već slavili na gostovanju crno-belima u prvom delu sezone, a pobeda u sutrašnjem meču bila bi odlična uvertira pred meč sa poljskim Bidgošćem u sredu, u okviru četvrtfinala Čelendž kupa.
Duel Radničkog i Partizana na programu je u petak, u dvorani „Jezero“, sa početkom u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi u „Stanislavu“

Izvor: KGsport.info, 01.Feb.2013

. Predstojeći vikend u Prvoj ligi za odbojkašice, obeležiće, bez sumnje, duel između Kraguja i Crnokose.. Što se preostala dva kragujevčka tima u ovom rangu tiče, Smeč će ugostiti „fenjeraša“, ekipu Obilića, a Radnički gostuje u Lazarevcu, istoimenoj ekipi.. Najpre će na parket odbojkašice...

Nastavak na KGsport.info...

Varda: Mislio sam da navijački postoje samo večiti rivali, Kragujevčani me razuverili

Izvor: Blic, 01.Feb.2013

Košarkaši Radničkog pobedili su Partizan u 19. kolu ABA lige, ali su na meču izgubili Ratka Vardu već u osmom minutu zbog povrede ahilove tetive. Centar kragujevačke ekipe priznao je da je bio skeptičan po dolasku u Kragujevac po pitanju navijačkog potencijala koji klub ima, ali su ga pristalice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.