Radnički Niš doveo bivšeg igrača Partizana

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički Niš doveo bivšeg igrača Partizana

Novi igrač danas je zadužio opremu Radničkog. Reč je o Filipu Kneževiću, koji se svojevremeno nije dokazao u Partizanu.

Foto: MN Press

Krilni napadač Filip Knežević (28) od danas je novi igrač Radničkog.

Knežević iza sebe ima bogatu karijeru na domaćoj i internacionalnoj sceni. Karijeru je započeo u Borcu iz Čačka, a jedno vreme bio je i član Partizana. Od 2012. do 2016. godine, koliko je bio igrač Partizana, više vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je proveo na pozajmicama. Zabeležio je samo jedan nastup u dresu Partizana i to 50 minuta (u vreme dok je trener bio Vladimir Vermezović).

Igrao je i za Čukarički (11 utakmica), Vojvodinu (15 utakmica), dva puta za Borac iz Čačka... Prethodnu sezonu proveo je u izraelskom Ašdodu. Filip Knežević je igrao i za reprezentaciju Srbije do 21 godine.

"Njegovim dolaskom kompletiran je sastav Radničkog za tekuću sezonu, jer je klub igrača ovog profila tražio proteklih godinu dana. Imajući u vidu da je domaće prvenstvo počelo, pred stručnim štabom je da uigra ekipu kako bi se ubuduće ostvario kompletni potencijal koji ovaj tim svakako ima", naveo je klub iz Niša.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.