Radiša Ilić: Spreman sam za trenera!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radiša Ilić: Spreman sam za trenera!

U novu sezonu Partizan će ući sa novim trenerom golmana. Darko Belojević se seli u kineski Šangdong, a prvi favorit da ga nasledi je Radiša Ilić. Iskusnom čuvaru mreže ostalo je još šest meseci ugovora sa crno-belima, međutim, velike su šanse da 14. januara dočeka prvotimce u drugačijoj ulozi.
Ideja da postanem trener golmana nije od juče, pominjala se mesecima unazad, a meni je drago ako ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz kluba razmišljaju na taj način. Bila bi to velika stvar za mene, ali sa rukovodiocima još nisam pričao zvanično na tu temu – poručuje Radiša Ilić iz rodne Bajine Bašte.
Tokom jesenje sezone Ilić nije branio. U prednosti su bili Vladimir Stojković i Nikola Petrović. Za dve sedmice Radiša bi umesto s njima u vrsti mogao da stoji ispred i deli im savete.
Spreman sam da budem trener golmana Partizana. Kako mi se bliži kraj karijere, počeo sam da razmišljam šta mi je sve potrebno za trenerski zanat. Obraćao sam pažnju na neke druge detalje i siguran sam da bih uspeo na novom zadatku. Eventualni prelazak među trenere predstavljao bi veliku stvar za mene – dodao je Ilić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radiša Ilić novi trener golmana Partizana?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2013

  Partizan u drugi deo sezone ulazi sa novim trenerom golmana, s obzirom da se Darko Belojević seli u kineski Šangdong, a prema pisanju Žurnala prvi kandidat za upražnjeno mesto je Radiša Ilić. Golmanu Partizana za šest meseci ističe ugovor, ali bi on već 14. januara mogao da preuzme novu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ivica Kralj ipak trener golmana, a ne Radiša Ilić

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 10:23

Nije Radiša Ilić – jeste Ivica Kralj! Iako je postojala ideja da još uvek aktivni čuvar mreže okonča karijeru i dobije novo zaduženje u stručnom štabu, novi trener golmana Partizana trebalo bi da bude bivši reprezentativac i prvotimac kluba iz Humske u tri mandata.. Čelnici srpskog prvaka...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.