Rade Zagorac o uređenom sistemu FMP-a (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Zagorac o ''uređenom sistemu'' FMP-a (video)

Derbi kola večeras u ''Pioniru''.

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova dočekuju ekipu FMP-a u derbiju petog kola ABA lige.

Crno-belima je pobeda neophodna jer su u prva četiri kola već pretrpeli dva poraza, dok FMP, s druge trane, želi da nastavi seriju pobeda.

Tim iz Železnika je, uz Cedevita Olimpiju jedina neporažena ekipa u ABA ligi u prva četiri kola.

Jedan od najvećih aduta crno-belih Rade Zagorac pohvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se izrazio o ekipi FMP-a i treneru ''Pantera'' Vladi Jovanoviću.





''Prva su ekipa ABA lige u ovom trenutku, uz Olimpiju. Već nekoliko godina su u uređenom sistemu u kome se zna šta se očekuje od svakog igrača.





Oni to vrlo dobro rade, vidi se jasan pečat vrlo dobrog trenera za koga imam poštovanje, a na nama je da pokušamo da pobedimo FMP, posle nešto slabijeg starta nego što smo očekivali i da počnemo da se penjemo ka vrhu tabele'', objasnio je Rade Zagorac za BC Partizan TV.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDA SUBOTA U ENGLESKOJ: Liverpul i Siti do pobeda posle preokreta! Mane i Voker u finišu doneli slavlje vodećima (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Nov.2019

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas posle preokreta na gostujućem terenu Aston Vilu sa 2:1, u utakmici 11. kola Premijer lige i ostali jedina neporažena ekipa u šampionatu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.