Radar Ivice Ilieva ima veliki domet!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Radar'' Ivice Ilieva ima veliki domet!

Trocifren broj igrača je na njegovoj listi.

Partizan je ove zime angažovao dvojicu novih igrača, krilnog vezistu Musu Ndžaja iz norveškog Stabeka i napadača Dejana Georgijevića koji će ovog popodneva biti i zvanično promovisan u klubu.

Do kraja zimskog prelaznog roka očekuje se i transfer ofanzivnog veziste Tokmaka ''Tokija'' Nguena, ali sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Ivica Iliev je proteklih meseci ''skenirao'' mnogo veći broj igrača.

''Žurnal'' danas otkriva informaciju sa Upravnog odbora kluba, gde je jedna od tema bio i aktuelni prelazni rok i gde je Iliev podneo izveštaj o svom radu u proteklom periodu.

Tom prilikom, kako se navodi, Iliev je otkrio da je u proteklih šest meseci na njegovom ''radaru'' bilo čak 160 fudbalera. Naravno, u praćenju svih tih igrača imao je i pomoć glavnog Partizanovog skauta Dejana Rusmira.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.