RUŠE SE SVI REKORDI: Bivši štoper Partizana stiže u Juve kao deo transfera vrednog 150 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŠE SE SVI REKORDI: Bivši štoper Partizana stiže u Juve kao deo transfera vrednog 150 miliona evra (FOTO)

Bliži se letnji prelazni rok.

Paulo Dibala bi trebalo da pređe iz Juventusa u Primeru za čak 150 miliona evra. Ali, kako pišu španski mediji sjajni Argentinac neće pojačati ni Real ni Barselonu, već Atletiko iz Madrida.

U BORBI ZA TITULU: Mađar stigao u Partizan potpuno BESPLATNO

Dibala bi u ekipi zemljaka Dijega Simeonea imao godišnju platu između devet i 10 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što znači da bi mogao da zaradi ukupno čak 50 miliona bez bonusa.

NOVAJLIJA NA TRENINZIMA: Dete Crvene zvezde u Partizanu! (VIDEO)

Locura en Italia por un supuesto acuerdo entre Dybala y Atlético de Madrid - https://t.co/6YUYbZh83o pic.twitter.com/g2066JMG5W

— 1 News Net (@1_newsnet) March 30, 2018

Kako se nezvanično saznaje u ovaj transfer bi mogao da bude uključen i bivše štoper Partizana Stefan Savić. Ukoiliko bi se iz Madrida preselio u Torinu, Juventus bi samnjio cenu obeštećenja za Dibalu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.