Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2023, 10:04

RUKOMETAŠI DINAMA PORAZOM ZAVRŠILI PRVENSTVO: Partizan mnogo bolji u drugom poluvremenu, slede bitke u plej-ofu!

U poslednjem kolu ARKUS lige rukometaši Partizana u Beogradu savladali su Dinamo sa 34:27 (17:15). Pančevci su bili ravnopravan protivnik samo u prvom poluvremenu, dok su u nastavku meča Beograđani bili mnogo bolji rival. Kod Dinama jedini raspoložen za igru bio je Danilo Radović koji je postigao 10 golova. Nakon regularnog dela prvenstva odigraće se […] The post RUKOMETAŠI DINAMA PORAZOM ZAVRŠILI PRVENSTVO: Partizan mnogo bolji u drugom poluvremenu, slede bitke u plej-ofu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Topličanin se pobedom oprostio od ARKUS lige, Dubočica stigla do 5. mesta

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2023

Pobedom nad Proleterom sa 31:28 (17:16) rukometaši Topličanina oprostili su se od ARKUS lige, pošto su na kraju zauzeli tek 15. mesto i ispali iz lige. Do pobede koja im garantuje 5. mesto na kraju prvenstva stigli su rukometaši Dubočice koji su u Leskovcu rezultatom 42:28 (24:15) savladali Kikindu...Samo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.