RTS nije prenosio derbi, ali... (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS nije prenosio derbi, ali... (video)

Zanimljiva situacija sinoć na Javnom servisu tokom derbija.

TV prenos 158. večitog derbija mogli ste sinoć da gledate na TV ''Arena Sport'', ali vodeći gol Partizana uživo je prikazan i na - RTS-u!

Naime, neposredno pre pogotka Rikarda Gomeša tokom prvog poluvremena, novinarka RTS-a Marija Katić uključila se u Dnevnik sa stadiona Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a dok je trajao njen izveštaj, u pozadini je napadač Partizana savladao Milana Borjana.

Zbog toga je usledilo i dodatno uključenje na stadion u Humskoj, a novinarka RTS-a je potom imala problem jer zbog eksplozuije oduševljenja navijača crno-belih više ništa nije mogla da čuje iz studija.

U prilogu je Gomešov gol, a kompletan izveštaj na RTS-u u tim trenucima možete da pogledate OVDE, na 02:30 od početka snimka.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.