RK Partizan igrao za Željkovo srce

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RK Partizan igrao za Željkovo srce

Rukometni klub Partizan odigrao je humanitarnu utakmicu u akciji prikupljanja novca za transplantaciju srca 43-godišnjeg Željka Grmića.

Vicešampion Srbije i osvajač nacionalnog kupa se priključio akciji pomoći Grmiću, koji ima velikih zdravstvenih problema.

Operacija, koja treba da se obavi u Beču, košta 150.000 evra, u prethodnim akcijama je prikupljeno svega 190.000 dinara, dok prihod sa rukometne utakmice između Partizana i Budisave (31:22)iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 51.000.

"Svaka pomoć mi je dragocena jer se ne zna koliko vremena mi je ostalo. Kažu da ima nade sve dok se ja osećam dobro, ali danas su počeli bubrezi da me bole, nadam se da ne otkazuju. Mislim da bi država morala da pomogne ljudima koji su teško bolesni, kao što sam ja. Strašno je što ovakve operacije još uvek ne mogu da se vrše u Srbiji", naveo je Grmić posle završetka utakmice.

Ekipa Budisave je bila pojačana veteranima ‘crno-belih’, za koje je zaigrao i direktor kluba Aleksandar Blagojević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odigrao humanitarnu utakmicu

Izvor: Beta, 09.Jun.2013

BEOGRAD, 9. juna 2013. (Beta) - Beogradski rukometni klub Partizan odigrao je u nedelju u Budisavi humanitarnu utakmicu u akciji prikupljanja novca za transplataciju srca jednom čoveku iz tog sela kod Novog Sada...Vicešampion.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.