Izvor: Story, 02.Avg.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RK Partizan: Humanitarno veče za malog Lazu

Rukometni klub Partizan organizuje humanitarno veče u klubu Terassa kako bi pomogao u sakupljanju novca za dvogodišnjeg Lazara Preradovića kome je hitno potrebna pomoć da Večeras će se u Terassi okupiti igrači, Uprava, ali i svi oni koji znaju da je u borbi za život svaki trenutak dragocen. Lazar je nekoliko puta podvrgnut hirurškim intervencijama, a lečenje uz hemioterapije mora biti nastavljeno u inostranstvu. Ipak,...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Humani rukometaši Partizana

Izvor: Sportal.rs, 03.Avg.2013, 12:57

Rukometni klub Partizan organizovao je humanitarno veče za pomoć dvogodišnjem Lazaru Predojeviću kome je hitno potrebna pomoć da bi mogao da nastavi lečenje tumora na desnoj moždanoj hemisferi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.