RIKARDO UOČIO PROBLEM: Ne smemo da budemo relaksirani nimalo, ni minut - NI SEKUND!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 18:38

RIKARDO UOČIO PROBLEM: "Ne smemo da budemo relaksirani nimalo, ni minut - NI SEKUND!"

Partizan ima još tri meča koja mora da pobedi.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da će crno-beli pokušati da ostvare pobede u preostalim utakmicama plej-ofa Superlige Srbije.

Partizan je u ponedeljak na svom terenu pobedio Novi Pazar 2:0 u 34. kolu SLS.

Na ovom meču u listu strelaca upisao se i Gomeš, koji je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 27. gol u dresu Partizana ove sezone u svim takmičenjima.

- Posle jednog teškog perioda kada radite jako i pobedite, onda vas to motiviše da nastavite dalje i date sve od sebe da pobedite ove preostale tri utakmice. A onda ćemo na kraju videti gde smo - rekao je Gomeš za klupski sajt.

Gomeš se upisao u strelce u finišu meča posle akcije Janka Jevremovića i Fusenija Dijabatea.

- Dijabate je bio u poziciji da šutira, ali mi je dodao dobar pas što je rezultiralo pogotkom. A Janko odlično radi preko nedelje i kada radite tako, i on i ostala deca, onda vidite kako se to 'otvori' u igri - naveo je napadač Partizana.

Gomeš je priznao da su se "crno-beli" malo mučili na meču sa Novim Pazarom.

- Dali smo gol rano i onda, čak i ako ne želite da je tako, malo ste relaksirani. Imali smo mnogo sličih utakmica ove sezone i znamo da ne smemo da budemo relaksirani ni malo, ni minut, ni sekund! Moramo da odmah postignemo drugi gol, jer u suprotnom - to zna da bude opasno posle - istakao je Gomeš.

Partizan se nalazi na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 64 boda. Do kraja sezone ostalo je da odigraju još tri kola.

- Mi moramo da se fokusiramo samo na nas i kada to uradimo - pobedimo. Tako je i sa ove tri preostale utakmice - zaključio je Gomeš.

Partizan će u narednom kolu u nedelju na svom terenu igrati sa Radničkim iz Kragujevca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.