RIKARDO PARTIZANOV MVP: Urošević u društvu Stojkovića i Jojića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 11:18

RIKARDO PARTIZANOV MVP: Urošević u društvu Stojkovića i Jojića!

Navijači rekli svoje...

Napadač Partizana Rikardo Gomeš proglašen je za najboljeg igrača sezone 2022/23 po glasovima navijača Partizana na mobilnoj aplikaciji FK Partizan.

Priznanje mu je uručio kapiten omladinske selekcije Mateja Stjepanović, a Rikardo je na teren izašao u pratnji sinova Lukasa i Tiaga.

Rikardo je u dresu Partizana, ukupno u oba mandata, odigrao 150 utakmica i postigao 92 gola.

Kapiten Partizana Slobodan Urošević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juče je u 37. kolu Super lige Srbije odigrao svoju 200. jubilarnu utakmicu u dresu Partizana i tako se upisao u čuveni ''Klub 200'', prenosi Partizan na svom sajtu.

Pre Uroševića, to su učinili i Vladimir Stojković, Milan Smiljanić i Miroslav Vulićević.

Urošević je u Partizan došao 2018. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapiten FK Partrizan: Daćemo sve od sebe da se ovakva sezona ne ponovi

Izvor: Danas, 28.Maj.2023

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Slobodan Urošević rekao je da početak sezone nije bio loš, ali da je ekipa u drugom delu popustila, kao i da zbog slabih rezultata niko ne oseća više krivicu od igrača.

Nastavak na Danas...

„DUPLA KRUNA SA PARTIZANOM“: Kapiten crno-belih ima velike planove!

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2023, 11:11

Mateja Stjepanović, kapiten omladinske selekcije FK Partizan, u subotu 27. maja 2023. godine, imao je dan za pamćenje. Njegova selekcija je na stadionu „Partizan“ podigla šampionski pehar za sezonu 2022/23 i odigrala utakmicu na glavnom terenu sa ekipom Brodarca. Kao kapiten, Mateja je i uručio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.