REZULTAT PO VOLJI PARTIZANA: Real bolji od Fenera pred dolazak u Arenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 23:05

REZULTAT PO VOLJI PARTIZANA: Real bolji od Fenera pred dolazak u Arenu

Solidno izdanje Marka Gudurića.

Košarkaši Partizana u petak od 20:30 dočekuju Real Madrid u Štark Areni, a španski klub je dva dana pre tog duela savladao Fenerbahče (90:75) i pomogao crno-belima u borbi za što bolje mesto u plej-ofu Evrolige.

Madriđane je na ovom susretu predvodio Džanan Musa sa 16 poena, dok se na drugoj strani istakao Najdžel Hejs sa 17 poena. Srpski reprezentativac Marko Gudurić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je meč završio sa deset poena.

Partizanu ovaj trijumf Reala znači iz dva razloga.

Naime, crno-beli su u borbi za mesto među osam najboljih i pred dolazak kraljevskog kluba, olakšavajuća okolnost im je to što će tim Ćus Matea stići malo rasterećeniji zbog večerašnje pobede. Takođe, Real je ovom pobedom obezbedio domaći teren u četvrtfinalu i to je još jedan podatak koji ide u prilog toj “rasterećenosti”.

Takođe, Partizan je sada na samo pobedu zaostatka od Fenerbahčea koji je na deobi petog mesta sa Makabijem i tako je trijumfom Reala tim Željka Obradovića ostao u borbi i za mesto broj pet.

EVROLIGA, 31. kolo

Utorak:

Makabi Tel Aviv – Virtus Bolonja 111:80

Efes – Milano 89:69

Panatinaikos – Bajern 86:76

Baskonija – Alba Berlin 93:87

Partizan – Barselona 80:89

Sreda:

Žalgiris – Monako 79:70

Crvena zvezda – Valensija 92:73

Olimpijakos – Asvel 81:55

Real Madrid – Fenerbahče 90:75

Pogledajte kako izgleda brazilska fudbalerka Natalija Guilter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zagrevanje za spektakl Partizan – Real: Veličković, Pavlović, Varda protiv Rejesa, Nunjesa

Izvor: B92, 30.Mar.2023, 18:24

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će u petak utakmici 32. kola Evrolige između crno-belih i madridskog Reala prethoditi meč veterana ta dva kluba...Meč Partizana i Reala na programu je 31. marta od 20.30 sati u "Štark areni", dok će veterani dva kluba igrati od od 17.30...Dres i jednog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.