REPRESIJA VELIKOG KLUBA NAD MALIM Čukarički ne želi da igra protiv Partizana u sredu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 21:46

"REPRESIJA VELIKOG KLUBA NAD MALIM" Čukarički ne želi da igra protiv Partizana u sredu?

Nezadovoljni su odlukom glavnog sudije.

FK Čukarički bio je nezadovoljan odlukom glavnog arbitra Milana Mitića da da prekine meč sa Partizanom sredinom drugog poluvremena derbija 30. kola.

Iz kluba sa Banovog brda razmišljaju da uopšte ne igraju utakmicu koja je zakazana za sredu od 18 časova, jer smatraju da je ovo represija velikog kluba nad malim klubom i da su ovim potezom crno-beli pokazali svu svoju moć.”

Utakmica je nekoliko puta prekidana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog divljanja navijača Partizana, a posle pražnjenja cele istočne tribine i rasprave dveju ekipa sa sudijama na sredini terena odluka je da se duel uopšte ne odigra danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.