RENOVIRANJE: Partizan postavlja novu travu uz poseban hibridni dodatak (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:04

RENOVIRANJE: Partizan postavlja novu travu uz poseban hibridni dodatak (FOTO)

Radovi u Humskoj.

Fudbalski klub Partizan počeo je zamenu travnate podloge na stadionu uz pomoć Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Direktor za infrastrukturne poslove Partizana Nebojša Avramović je objasnio da će se novom travom i sistemom za navodnjavanje otići još korak dalje u modernizaciji terena.

- Umesto trave, postavlja se busen trava uz hibridni dodatak 'stičing'. Radovi traju od 15. juna i do sada je skinuto oko 70 odsto trave i nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će u narednih nekoliko dana biti završena ta faza - rekao je Avramović za TV Partizan.

⚫⚪ Zamena trave u Humskoj!

▪️Pred početak nove sezone započeti su i radovi na promeni travnate podloge u Humskoj, uz svesrdnu pomoć FSS.

▪️Planirano je da radovi budu završeni do kraja jula 2023. godine, kada će teren u Humskoj dobiti novi sjaj!https://t.co/ciEZTvuAk7 pic.twitter.com/E5ItYaPHFG

— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 20, 2023

Avramović je objasnio da će se raditi i na najnovijem sistemu za navodnjavanje koji će moći da podešava PH vrednost i koji će sva potrebna hemijska sredstva, razgradiva u vodi, ubacivati u sistem čime će se postići potpuna automatizacija.

Planirano je da radovi budu završeni do kraja jula ove godine. Nova sezona u Superligi Srbije počinje 21. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.