REMI U NIŠU: Partizan od 0:2 do boda

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMI U NIŠU: Partizan od 0:2 do boda

Crno-beli na gostovanju u Nišu remizirali sa Radničkim. Sporna situacija viđena u 37. minutu kada Mažić nije dosudio penal za beogradski tim Remi u Nišu. Derbi kola između Radničkog i Partizana završen je bez pobednika - 2:2 (1:0). Crno-beli su od dva gola zaostatka stigli do boda...Radnički je do vođstva stigao u 35. minutu. Stojanović je centrirao, Haskić bio na pravom mestu i glavom matirao Stojkovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Samo dva minuta kasnije je rezultat mogao da bude poravnat. Rikardo je šutirao glavom, Ristić uz dosta problema odbranio, Zakarić je bio veoma blizu gola, pogodio je stativu, a na loptu je naleteo Janković, šutirao iz prve, Pankov rukom udara loptu, sudija Mažić ne pokazuje na “kreč”. Usledili su protesti crno-belih, odluka nije promenjena. Po povratku na teren velika greška Nemanje G.Miletića. Dva puta se okliznuo, Ranđelović sve to pratio, izašao sam pred Stojkovića i prosledio do Stojanovića koji je rutinski pogodio.PROČITAJTE JOŠ: Mirković: Radnički je izvanredna ekipa, ne plašim se suđenja Mirković je napravio odmah promene, uveo je Nikolića i Uroševića. Nagrada za to stigla je u 78. minutu. Urošević je uzeo loptu, Janković prosledio do Nikolića koji na efektan način vraća svoj tim u igru. Izjednačenje u 85. minutu. Nemanja R. Miletić se odlično ubacio, ostao sam i poslao loptu pod prečku. Gol je proslavio emotivnom porukom. Podigao je dres i posvetio ga tragično preminulom Dušanu Todoroviću “Počivaj u miru Duki moj”. U 87. minutu Mitrović dovodi Radnički u vođstvo, počinje da slavi, ali je proslava ubrzo prekinuta, pomoćni sudija je podigao zastavicu. Napadač domaćina je zbog prigovora dobio žuti karton. Nova prilika za Partizan, Pantić odlično šutira sa oko 20 metara, Ristić fenomenalno interveniše.U nadoknadi vremena je bilo prilika, interesantna situacija viđena je u 95. minutu kada je golman Ristić ostao da leži van terena, tek kada su mu signalizirali da je Lalatović izvršio sve tri izmene, vratio se na gol.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REMI RADNIČKOG I PARTIZANA U NIŠU: Svima bod, Mažiću naočare

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018

Crno-beli na gostovanju u Nišu remizirali sa Radničkim. Sporna situacija viđena u 37. minutu kada Mažić nije dosudio penal za beogradski tim KAKAV derbi, strašan derbi. Duel Radničkog i Partizana apsolutno je opravdao epitet najzvučnijeg meča 10. kola Superlige. Viđena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.