Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RECEPT ZA NASTAVAK: Partizan igra mnogo bolje na krilima Grobara (FOTO)

Partizan u Alkmaru ima veliku podršku svojih navijača, oko 2000 Grobara je iza gola AZ-a u prvom poluvremenu.

I upravo na tu stranu je Partizan napadao u prvoh 45 minuta. Nakon uvodnog, dosta smušenog početka, sredinom poluvremena crno-beli su uspeli da jednu kontru preko Andrije Živkovića krunišu šansom u kojoj se Abubakar i Brašanac nisu najbolje snašli.
Međutim, to je bio signal da se ‘raspale’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << navijači Partizana iza gola Kutinja i da daju vetar u leđa svojim ljubimcima. Ispostavilo se da je upravo to bilo potrebno izabranicima Ljubinka Drulovića, koji su u preostalom periodu prvog dela meča stvorili još tri kolosalne prilike.
Prvo Abubakar nije iskoristio grešku Rajka Brežančića, zatim isto nije učinio ni Stefan Babović sa samo nekoliko metara, a u samom finišu Oumaru se našao u sjajnoj prilici, ali je glavom šutirao pored gola.
Na tribinama ekstaza, a među prisutnih 2000 navijača velika nada da će u drugom poluvremenu biti bolje po tim Partizana, te da će se neka lopta naći u mreži Holanđana.
Evo i kako izgleda tribina sa navijačima Partizana:
De fans van Partizan zorgen wel voor de sfeer! #azpar #rtl7 pic.twitter.com/U4YQJWq8eD
— Voetbal-Analyse (@VAnalyseNL) November 26, 2015

The post RECEPT ZA NASTAVAK: Partizan igra mnogo bolje na krilima Grobara (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GRMI AFAS STADION: Ninković pogodio u glavu Oumarua za izjednačenje! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015

Uspeo je Partizan da odgovori na ‘hladan tuš’ sa početka drugog poluvremena, Abubakar Oumaru je izjednačio u Alkmaru.. . Nakon šoka koji su crno-beli doživeli već u trećem minutu nastavka, uspeli su da se oslobode svih stega i zaigraju nešto bolje, a to je odmah rezultiralo izjednačenjem.. Akcija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.