Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJA MINISTRA POLICIJE: Objavljujemo rat mafiji!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je posle ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića održao vanrednu konferenciju za novinare i najavio rat protiv mafije.

Stefanović je saopštio da je policija privela jednog saizvršioca jučerašnjeg obračuna u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su povređene.
– Radi se o delu najkriminalnije grupe na Balkanu. Objavljujemo rat >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ovoj vrsti mafije i ovo je borba u kojoj Srbija mora da pobedi, rekao je Stefanović.
On je istakao da u ovakvim obračunima učestvuju pripadnici kriminalnih klanova iz dve susedne zemlje koje su bivše republike SFRJ i naglasio da će ulazak u zemlju biti sprečen stotinama lica kako bi se zaustavili predstavnici ovakvih kriminalnih grupa.
Stefanović je istakao da će do kraja godine iz Policije “biti počišćeni” oni koji sarađuju s krimianalcima.
KRVAVI OBRAČUN: Izrešetan vođa navijača Partizana
Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković ubijen je noćas u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu.
 
Stanković je jedan od trojice huligana koji su učestvovali u incidentu u kom su brutalno pretučeni vozač i pripadnik obezbeđenja generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure, u aprilu ove godine ispred stadiona Partizana.
Stanković je osam puta podnosio molbu za odlaganje služenja kazne zatvora od pet godina i 10 meseci zbog trgovine drogom i posedovanja oružja.
The post REAKCIJA MINISTRA POLICIJE: Objavljujemo rat mafiji! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danilović: Policija da vodi računa o obavezama na dan izbora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Okt.2016

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Goran Danilović pozvao je pripadnike i menadžment Uprave policije resornog ministarstva da vode računa šta su im obaveze na dan izbora. On je na konferenciji za novinare saopštio da mu je namjera da smiri strasti uoči izbora koji će biti održani u nedjelju. “Želim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.