RASPUCANI SRBIN MitroGOL u seriji, osmi gol u sezoni (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPUCANI SRBIN MitroGOL u seriji, osmi gol u sezoni (VIDEO)

Sprski reprezentativac Aleksandar Mitrović nastavlja da trese mreže u Čempionišipu. Nekadašnji golgeter Partizana, Anderlehta i Njukasla postigao je gol u remiju Fulama protiv gradskog rivala Čarltona – 2:2 u 11. kolu drugoligaškog karavana u Engelskoj.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Mitrović je u 63. minutu postigao poslednji gol na meču, za bod tima sa Krejven Kotidža, koji je ostao u vrhu tabele. Posle gužve u šesnaestercu gostiju, Srbin se najbolje snašao posle odbitka, dobro se zagradio i iz neposredne blizine uspeo da postigne gol. Do kraja meča, Fulam je bio bliži pobedi, ali na kraju nije bilo pobednika.
Sa osam pogodak u sezoni, Mitrović je sam na listi strelaca Čempionšipa. I ove sezone biće drame oko vrha tabele jer je liga izjednačena, nema ekipa koja odskače kvalitetom.
Podetimo, Mitrović je proteklog leta produžio ugovor sa klubom iako je londonski tim  ekspresno ispao iz društva najboljih.




The post RASPUCANI SRBIN MitroGOL u seriji, osmi gol u sezoni (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Budi se Real, probudio se Azar, Jović zakucan za klupu

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Ne blista Real na startu sezone, ali za razliku od Lige šampiona gde ima samo bod u dva kola, u La Ligi su “kraljevići” u naletu. I dalje su izabranici Zinedina Zidana neporaženi. U osmom kolu na “Santijago Bernabeu” je pala Granada – 4:2 (2:0) za sigurni ostanak na čelu posle ovog osmog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.