RAŠOVIĆ U ČUDU: Ne znam zašto smo igrali loše!?

Izvor: Kurir, 29.Sep.2013, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAŠOVIĆ U ČUDU: Ne znam zašto smo igrali loše!?

Partizan je doživeo prvi poraz u sezoni u Novom Sadu od ekipe Vojvodine s 2:1

BEOGRAD - Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić ocenio je da su njegovi igrači zasluženo pobedili Partizan i dodao da je taj duel Sedmog kola Super lige Srbije bio "izuzetan i uzbudljiv".

"Mislim da smo zaslužili ovu pobedu jer smo imali veći broj šansi i pokazali terensku inicijativu. Postali smo jedini neporaženi tim nakon ovog kola i to moramo da potvrdimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u zaostaloj utakmici šestog kola protiv Radničkog u Nišu", rekao je Nikolić.

Vojvodina je u Novom Sadu aktuelnog šampiona Srbije pobedila sa 2:1.

Trener crno-belih Vuk Rašović rekao je ne razume zašto su njegovi igrači igrali loše u drugom poluvremenu.

"Neshvatljivo loše smo ušli u drugo poluvreme. U prvom smo imali dosta šansi i dogovorili smo da tako igramo i u drugom, ali nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Primili smo golove iz situacija za koje smo rekli da ne smeju da se dogode", kazao je Rašović.

16:9 &amp;amp;amp;gt;

&amp;gt;

>

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAŠOVIĆ U ČUDU: Ne znam zašto smo igrali loše!?

Izvor: Dzungla.org, 29.Sep.2013

Partizan je doživeo prvi poraz u sezoni u Novom Sadu od ekipe Vojvodine s 2:1 OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.