Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Ko kaže da će biti lako protiv Partizana?

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da nema favorita u večitom derbiju protiv Partizana u Jadranskoj ligi, ali da želi da njegov tim nastavi pobednički niz.

– Nastavljamo žestok ritam, posle Neptunasa čeka nas večiti derbi, koji ima posebnu draž. Moramo da budemo spremni da iz najtežih situacija izađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na najbolji način. Znamo da će biti teško, Partizan je u dobroj formi i u Turskoj je pokazao da zaslužuje respekt. Imaju mlad tim, ali i iskusne igrače, kao što su Mačvan, Bogdanović i Tepić – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir, a prenosi Tanjug.
Crnogorski stručnjak dodao je da utakmice protiv Partizana uvek neizvesne, bez obzira na stanje na tabeli.
– Mi ne mislimo da će biti lako, kao što mnogi predviđaju. Poznato je da su derbi mečevi specifični i moramo sa punim kapacitetom da budemo ozbiljni. Partizan može da nas dobije, iskusni su, ali ovo je tek prvi naš duel. Ipak, želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata i pobedimo – rekao je Radonjić. 
On je istakao da plejmejker Stefan Jović neće igrati protiv Partizana zbog povrede, ali da bi mogao da bude u sastavu protiv Valensije u Evroligi.
Utakmica 10. kola Jadranske lige između Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u hali Pionir.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Praznik za oči, derbi u Pioniru

Izvor: RTS, 29.Nov.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da nema favorita u večitom derbiju protiv Partizana u Jadranskoj ligi, ali poručio da se nada da će njegov tim nastaviti pobednički niz. ..Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se njegov tim nalazi u teškom ritmu, ali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.