RADONJIĆ BAŠ NEMA SREĆE: Panatinaikos poražen trojkom u poslednjoj sekundi – nisu odigrali za Partizan i Zvezdu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2023, 00:17

RADONJIĆ BAŠ NEMA SREĆE: Panatinaikos poražen trojkom u poslednjoj sekundi – nisu odigrali za Partizan i Zvezdu! (VIDEO)

Veliki trijumf za goste. Košarkaši Panatinaikosa doživeli su poraz u 24. kolu Evrolige, od ekipe Valensije, rezultatom 91:92. Gledali smo izuzetno dramatičnu završnicu u OAKA areni, a utakmica je rešena trojkom gostiju u poslednjoj sekundi. Iako su Zeleni vodili gotovo čitav meč, Valensija se u trećoj deonici vratila u rezultatski priključak, a u poslednjim minutima […]
The post RADONJIĆ BAŠ NEMA SREĆE: Panatinaikos poražen trojkom u poslednjoj sekundi – nisu odigrali za Partizan i Zvezdu! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

RADONJIĆ TRAŽIO OD IGRAČA DA NE PRAVE FAUL: „Uvek postoji diskusija oko poslednjeg poseda, ali…“

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2023

Želeo je da odbranom reše meč. Košarkaši Panatinaikosa poraženi su od Valensije rezultatom 91:92, trojkom Džonsa u poslednjoj sekundi. Nakon samog susreta, medijima se obratio trener grčkog velikana Dejan Radonjić, koji je istakao da je njegov plan bio da se ne pravi faul, već da se igra odbrana....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.