Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNO U PARTIZANU: Još jedna ‘bomba’ u Humskoj do ponoći?

Danas je u Humskoj predstavljen Ognjen Ožegović, ali tu izgleda nije kraj kada je dolazak novih igrača u Partizan u pitanju.
Partizan je pokušavao da dovede Sašu Zdjelara iz Olimpijakosa kako bi pojačao vezni red, zatim je opcija bio i Lazar Marković, a sada je na meti crno-belih Radosav Petrović.

Naime, „Informer“ je objavio da Partizan pokušava da dovede vezistu Sportinga. Petrović je pod ugovorom sa klubom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lisabona, ali isti izvor prenosi da je popularni Raća raspoložen da dođe u Partizan, najverovatnije na pozajmicu do kraja sezone.
Radosav Petrović je sa Partizanom osvojio tri titule državnog prvaka i dva nacionalna Kupa, a jednu titulu ima i sa Dinamom iz Kijeva. Za Partizan je odigrao 70 mečeva i postigao 17 golova, dok je dres reprezentacije Srbije oblačio 44 puta. Petrović je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Rio Aveu.
The post RADNO U PARTIZANU: Još jedna ‘bomba’ u Humskoj do ponoći? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.