RADNIČKI: Partizan inspiriše i raduje

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIČKI: Partizan inspiriše i raduje

MIlan Rastavac kaže da je i ovaj put atmosfera u ekipi posebna pred gostovanje u Beogradu jednom od dva najbolja kluba u Srbiji.

"Dorasli smo izazovu", ističe Milan Rastavac, trener Radničkog iz Niša, pred gostovanje Partizanu u Humskoj ulici.

Derbi kola igra se na stadionu Partizana, a Radnički će u slučaju pobede preskočiti crno-bele na tabeli, zaustaviti ih u pobedničkoj seriji i udaljiti od titule prvaka. Šef stručnog štaba Radničkog kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da predstojeći meč sa "parnim valjkom" njegovu ekipu i inspiriše i raduje.

"Uvek je atmosfera posebna kada gostujete jednom od najboljih ekipa u Srbiji, a to nas uvek inspiriše i raduje. Igraćemo na jednom od najboljih terena i prepuni smo motiva da dokažemo da smo dorasli jednom takvom izazovu", rekao je Rastavac, prenele su "Južne vesti".

Fudbaleri Radničkog sutra od 19.00 gostuju Partizanu u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

Niška ekipa je na četvrtom mestu na tabeli sa 23 boda, dok je Partizan treći sa dva boda više.

"Partizan svojim dobrim rezultatima u prethodnom periodu dodatno podiže i naše motive. Svesni smo da idemo na megdan dobrom timu, ali nas to u isto vreme i insipiriše i raduje", rekao je Rastavac.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.