RADNIČKI ODGOVORIO PARTIZANU: Partizan se boji da ćemo ga prestići! Nismo nameštali

Izvor: Kurir, 10.Mar.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIČKI ODGOVORIO PARTIZANU: Partizan se boji da ćemo ga prestići! Nismo nameštali

Predsednik skupštine FK Radnički iz Niša Radan Ilić izjavio je danas da čelnici Partizana, posebno potpredsednik Vladimir Vuletić, ne bi trebalo javno da komentarišu odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kao u slučaju oduzimanja dva boda, jer postoje nadležni organi za to i da će crno-beli imati još jednu priliku na terenu da dokažu da su bolji od kluba sa "Čaira".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuletić odgovorio Nišlijama i "prozvao" Binića

Izvor: Mondo, 10.Mar.2018

Potpredsednik Partizana brzo je reagovao na "peckanje" predsednika Skupštine FK Radnički...Radan Ilić, prvi čovek Skupštine FK Radnički Niš, u subotu je ocenio da se Partizan posle oduzimanja dva boda "uplašio" da bi Radnički mogao da ga prestigne na tabeli i spusti ga na treće mesto...Ilić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.