RADIKALNA ODLUKA KLUBA: Markoviću, Jojiću i Obradoviću ZABRANJEN ulaz na stadion Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 14:17

RADIKALNA ODLUKA KLUBA: Markoviću, Jojiću i Obradoviću ZABRANJEN ulaz na stadion Partizana

Nisu poželjni u Humskoj.

Novi cirkus u Partizanu.

Nekadašnjim prvotimcima Partizana u dva mandata, deci kluba iz Humske, Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjen je ulaz u sportski centar “Teleoptik”, kao i u službene prostorije kluba na stadionu u Humskoj, piše Telegraf.

Razlog verovatno leži u činjenici da pomenuti fudbaleri nedavno nisu želeli da potpišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprogam dugovanja, koji su inače potpisivali nekoliko puta, izlazeći klubu u susret zbog evropske licence.

Marković, Jojić i Obradović ovoga puta nisu pristali na reprogram, pa su za ovaka potez “nagrađeni” atipičnom zabranom kada su u pitanju bivši fudbaleri kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šokantna odluka Partizana: Markoviću, Jojiću i Obradoviću zabranjen ulaz na stadion i u Teleoptik

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2023

Trio nekoliko puta prolongirao naplatu dugovanja, sve do ovog proleća, posle čega se Uprava odlučila na radikalne poteze Čudne se stvari dešavaju u Partizanu, to više nije nikakva novost na dnevnom nivou, ali u Humskoj su izgleda rešili da pomere granice i to u negativnom smislu. Kako Telegraf...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.