Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADI SE PUNOM PAROM: Posle Radovića, Partizan bi mogao da dobije novo iskusno pojačanje po meri Grobara

Partizan se ozbiljno sprema da trofej namenjen šampionu Srbije vrati u Humsku o čemu svedoče i potencijalna pojačanja.

Miroslav Radović je danas boravio na stadionu Partizana gde je sa upravom kluba razgovarao o povratku među crno-bele. To je oduševilo Grobare koji su preko socijalni mreža poželeli Miretu dobrodošlicu, to jest zamolili ga da u što kraćem roku potpiše ugovor.
KONAČNO: Mire >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radović stigao u Humsku
Izgleda da Radović neće biti jedino mega pojačanje crno-belih. Kako prenose Novosti, Partizan bi u svoje redove mogao da vrati i jednog preiskusnog napadača. Reč je o Danku Lazoviću. Sjajni špic je slobodan igrač posle nesporazuma i administrativnih problema sa Olimpijom. Nalazi se u Beogradu i uspostavljen je kontakt.
‘BOMBA’: Vujošević krade Partizanu supertalentovanog igrača?
Danko Lazović je do sada tri puta nastupao za Partizan. Debitovao je 2000. godine i do 2003. je na 60 utakmica postigao 20 golova. Otišao je potom preko grane, a vratio se 2006 godine kada je na 11 utakmica postigao pet golova. Posle osam godina ponovo je obukao dres crno-belih i na 25 utakmica postigao 15 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih što je Partizan osvojio jesenju titulu, a kasnije bez njega i titulu. Otišao je u Kinu, a potom i Sloveniju gde nije igrao. Sada mu se ponovo otvaraju vrata Humske, a Ivan Tomić sigurno ne bi imao ništa protiv da dobije sjajnog napadača i uz Ilića i Radovića trenera na terenu.
The post RADI SE PUNOM PAROM: Posle Radovića, Partizan bi mogao da dobije novo iskusno pojačanje po meri Grobara appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREME ZA RASTANAK: Partizan prodaje reprezentativca, evo i koja je cena…

Izvor: HotSport.rs, 12.Jun.2016, 09:29

Partizan je do sada doveo tri pojačanja na sredini terena, a sada je došao red i da se koji dinar zaradi.. . Vezni red Partizana je sve jači. U Humsku su u junu stigla tri fudbalera Saša Marjanović, Petar Đuričković i Milan Radin. Time se napravio prostor da se proda jedan od najboljih fudbalera...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.