Prvo pojačanje Partizana, Nikola Drinčić u Humskoj

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo pojačanje Partizana, Nikola Drinčić u Humskoj

Do su novinari licitirali raznim imenima, u Partizanu su vredno radili svoj deo posla. I spremili prvo pojačanje za nastavak prvenstvene trke, u vidu Nikole Drinčića.
Ovaj 29-godišnji defanzivni vezista u Humsku stiže kao slobodan igrač. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Partizana, igrao je najpre za Teleoptik, a za crno-bele je u periodu od 2004. do 2006. godine odigrao četiri meča.
Proveo je po godinu dana na pozajmicama, najpre u subotičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Spartaku, potom u Budućnosti iz Banatskog dvora. Internacionalnu karijeru počeo je u turskom Gacijantepu 2006. godine.
Put ga je potom odveo u Rusiju, gde je igrao tri sezone za Amkar iz Perma, potom je bio član moskovskog Spartaka, a poslednje dve sezone proveo je u Krasnodaru. U međuvremenu Drinčić je postao i reprezentativac Crne Gore, za koju je debitovao još u septembru 2007. godine.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Dvor,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Drinčić prva prinova Partizana

Izvor: Politika, 20.Dec.2013

Iskusni vezista potpisao trogodišnji ugovor. – Nađ najavljuje nove dolaske, ali i odlaske iz Humske..Posle skoro decenije Nikola Drinčić se vratio u Partizan i prva je prinova šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije, iako prelazni rok još nije počeo. Iskusni vezista je rođen 7. septembra 1984....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.