Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 16:47

Prvi potpis u Partizanu: Trifunović na četiri godine

Crno-beli ukazali poverenje supertalentovanom beku

Košarkaški klub Partizan je na dobrom putu da završi prvi veliki  posao u letnjem prelaznom roku. Tim iz Humske uskoro će i zvanično da produži ugovor sa jednim od najtalentovanijih mladih srpskih igrača Urošom Trifunovićem, javlja Sportando.

Mladi bek trebalo bi da potpiše četvrogodišnju saradnju sa crno-belima i u narednim sezonama postane jedan od stubova najtrofejnijeg srpskog kluba. On >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u Humsku stigao prošlog leta iz Mega Bemaksa.

Prošle godine je imao solidnu minutažu u sistemu Andree Trinkijerija i nekoliko vrlo dobrih izdanja. Dovoljno da Trifunović dobije poverenje Partizana, i novi ugovor.

Reč je o sinu nekadašnjek beka Crvene zvezde Aleksandra Trifunovića, sada poznatog trenera.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.