Prvi čovek Virtusa ishvalio Tea i objasnio zašto Inter nije svake godine prvak sveta!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 20:09

Prvi čovek Virtusa ishvalio Tea i objasnio zašto Inter nije svake godine prvak sveta!

Srpski reprezentativac zaslužio lepe reči od strane Luke Baraldija. Ali, šta su mu se u Interu zamerili...?

Osim Partizana, jedan od velikih gubitnika posle prekida košarkaške sezone je i Virtus iz Bolonje, koji je takođe bio jedan od favorita za plasman u Evroligu, a pogotovo za titulu u Italiji.

Ipak, s obzirom da Panatinaikos preti istupanjem iz elitnog evropskog takmičenja, možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Virtus naknadno postane i veliki dobitnik, ukoliko administrativnim putem zauzme mesto ''Zelenih'' u Evroligi.

Svi sada čekaju šta će Janakopulos saopštiti početkom juna, a pre toga oglasio se izvršni direktor Virtusa Luka Baraldi sa par zanimljivih rečenica.





''U sportu ne pobeđuje onaj koji troši najviše, već onaj ko je najbolji. Inače bi u fudbalu Inter uvek bio prvak sveta'', istakao je Baraldi za ''Radio Bolonja'', a prenosi novinar ''Sportanda'' Alesandro Mađi.

On je naglasio da mnogi igrači koji iz inostranstva dolaze u Italiju, taj dolazak doživljavaju kao lepo turističko putovanje, a u Virtusu takve igrače ne žele.

A ako postoji neki igračkoji ga je oduševio, to je svakako naš Miloš Teodosić, plejmejker Virtusa.

''Miloš Teodosić je veliki šampion, takođe i veliki čovek. Kada je došlo vreme da nam pruži podršku, s obzirom na štetu od pandemije, on se stavio na prvu liniju. Kao i svi njegovi klupski drugovi. To je duh ovog tima'', objasnio je Baraldi.

-

-

Luca Baraldi: «Nello sport non vince quello che spende di più, ma quello che è più bravo. Altrimenti nel calcio l’Inter sarebbe sempre Campione del Mondo. E lo stesso discorso si potrebbe fare anche nel basket»@Virtusbo @LegaBasketA @EuroLeague @radiobolognauno

— 𝔸𝕝𝕖𝕤𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣𝕠 𝕄𝕒𝕘𝕘𝕚 (@AlessandroMagg4) May 28, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virtusov direktor: Teodosić se prvi javio da pomogne, novac nije najvažniji u sportu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020

„Inače bi Inter bio stalno prvak sveta u fudbalu“, našalio se Luka Baraldi..Velika su bila očekivanja u Bolonji dok se išečkivala odluka o epilogu ove sezone u Evroligi, ali su vesti na kraju bile loše za Virtus. Velikan iz Bolonje je saznao da nema ništa od njegovog učešća u Evroligi naredne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.