Protivnici crno-belih  iz bivših Republika

Izvor: Studio B, 08.Feb.2011, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivnici crno-belih iz bivših Republika

Vaterpolisti Partizana igraće u četvrtfinalu Evrolige u grupi sa dubrovačkim Jugom, Jadranom iz Herceg Novog i Budvom, odlučeno je žrebom u Rimu.

U prvom kolu, 16. februara, Partizan će gostovati Jadranu u Boki Kotorskoj, a u drugom kolu 9. marta u Beograd dolazi zagrebački Jug, koji je u proteklih pet godina čak četiri puta bio rival Partizana u Evroligi.

Crno-beli će potom na Banjici 26. ili 27. marta ugostiti Budvu, a 13. aprila sledi gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na crnogorskom primorju.

U petom kolu Partizan će gostovati Jugu 27. aprila, a učešće u drugoj fazi takmičenja Partizan završava utakmicom sa Jadranom u Beogradu 4. maja.

U drugoj četvrtfinalnoj grupi igraće Mladost iz Zagreba, Primorje iz Rijeke, italijanski Pro Reko i mađarski Vašaš.

Na završni turnir Evrolige, koje će biti održan 3. i 4. juna, plasiraće se po dve najbolje ekipe iz obe grupe. Domaćin fajnal fora će biti naknadno određen.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.