Prošle godine sudio Partizanu u LE, sad će Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 20:13

Prošle godine sudio Partizanu u LE, sad će Zvezdi!

Crvena zvezda saznala i ko će suditi utakmicu u Belgiji.

Slovački sudija Filip Glova sudiće u Belgiji meč Crvene zvezde i Genta, u četvrtom kolu Lige Evropa.

Pomoćnici Glovi će biti Peter Bendar i František Ferenc, dok će četvrti sudija biti Mihal Ocenaš, objavljeno je danas na sajtu takmičenja.

Slovački 32-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << arbitar je pre godinu dana sudio meč Partizana protiv Astane 4:1. Glova će ovo biti tek četvrti meč koji će suditi u Ligi Evropa.

Meč Zvezde i Genta na programu je u četvrtak od 18:55.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borjan kao Pižon - Tihi heroj i rekorder, da li i najbolje pojačanje Zvezde u ovoj deceniji?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 12:27

Golman ušao u istoriji Crvene zvezde...Većina navijača i fudbalskih "znalaca", slaže se da je Milan Borjan najbolje pojačanje Crvene zvezde u ovoj deceniji...Možda je Vladan Milojević najzaslužniji za Zvezdine rezultate u Evropi od 2016. godine do danas, ali ništa od njih ne bi bilo da nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.