Proradio grobarski nerv kod Mitrovića: Šaljem novac za KK Partizan, red je da pokažemo kakvi smo ljudi

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradio grobarski nerv kod Mitrovića: Šaljem novac za KK Partizan, red je da pokažemo kakvi smo ljudi

„Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao“, poručuje golgeter Anderlehta

Sve su glasnije najave da će ovog leta Aleksandar Mitrović obući dres Njukasla, od tog transfera koristi ne bi imao samo Anderleht, već i Partizan (oko 3.000.000 evra), ali napadač srpske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << otkriva da planira da novčano pomogne i košarkaški klub iz Humske 1!

Bivši prvotimac Parnog valjka važi za momka izuzetno privrženog crno-belim bojama, a kad je čuo da se ponovo organizuje akcija u cilju saniranja 4.000.000 evra duga rešio je da među prvima priskoči u pomoć.

Želim da konkretno pomognem košarkaškom klubu i zato ću uplatiti određenu sumu novca kako bih pomogao da se stabilizuje finansijska situacija. Partizanovac sam i to je moja obaveza, a apelujem na sve ostale sportiste iz crno-bele porodice da prepoznaju ovaj težak trenutak. Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu  i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao. Nikada se nisam družio ni sa kim iz košarkaškog kluba, ali gledam utakmice. Dok sam živ navijaću za Partizan, a sada je vreme da zbijemo redove i pokažemo kakvi smo ljudi“, poručio je Aleksandar Mitrović u izjavi za Alo.

Za isti list golgeter Anderlehta nije želeo da komentariše skoro izvesnu selidbu u Premijer ligu, kaže da je fokusiran na završnicu belgijskog prvenstva, ali dodaje da ga raduje činjenica što će od već viđenog transfera profitirati i klub koji ga je „fudbalski stvorio“.

Moj klub je zaslužio i svih 100.000.000 evra. Želim da taj transfer bude što veći, jer bi od toga koristi imao i Partizan. Tu su me naučili fudbalu, životu i ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo tu, u Beogradu, na stadionu, druženju sa prijateljima, igračima, trenerima. Drago mi je što će se titula vratiti u Humsku, jer su je momci zaslužili“, poručio je Mitrović iz Brisela.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mitar obećava: Šaljem pomoć za KK Partizan

Izvor: Mondo, 07.Maj.2015

Bivši centarfor crno-belih pozvao sve navijače crno-belih da pomognu košarkaškom klubu u teškoj situaciji...Foto: MN Press..Apel Duška Vujoševića naišao je na najavu (re)akcije navijača, a od Aleksandra Mitrovića nije bilo potrebno ni tražiti da pomogne...U danima kada se nagađa gde će...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.