Proradio Valeri Božinov

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Proradio'' Valeri Božinov

Bivši napadač Partizana doneo pobedu svom timu uoči plej-ofa u Bugarskoj.

Ovog vikenda u Bugarskoj se igra 26. kolo nacionalnog šampionata, poslednje uoči plej-ofa, a ekipa Levskog je kao gost savladala poslednjeplasiranu Vereju, koja cele sezone nema nijednu pobedu, rezultatom 4:3.

''Fenjeraš'' je pružio znatno jači otpor trećeplasiranom Levskom nego što se to očekivalo, a ključni trenutak meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogodio se pri rezultatu 3:2 za goste, kada je Gvazava skrivio penal i ujedno bio isključen iz igre, a bivši napadač Partizana Valeri Božinov je precizno izveo najstrožu kaznu i svom timu doneo nedostižnih 4:2.

Doduše, u samom finišu, domaći su, iako sa igračem manje na terenu, uspeli da ublaže poraz.

Božinovu je ovo prvi gol u takmičarskim mečevima od dolaska u Levski. Danas nije bio u startnoj postavi, ušao je samo tri minuta pre nego što je postigao pomenuti pogodak.

Na tabeli bugarske Prve lige vodi Ludogorec sa 62 boda, CSKA, ako danas pobedi, imaće 57, a Levski je treći sa 54 osvojena boda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.