Promena grba Partizana? Pravi navijači imaju odgovor!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 11:40

Promena grba Partizana? Pravi navijači imaju odgovor!

Čini se, veoma jasan.

Novinar Željko Pantić je u svojoj emisiji "Dođite na stadion" pokrenuo pitanje promene grba Partizana.

On je izneo svoj stav u kojem navodi da je vreme za promenu i redizajn aktuelnog grba "crno-belih", međutim sudeći po reakcijama na društvenim mrežama to nije naišlo na veliko odobravanje navijača.

Pristalice "crno-belih" uglavnom smatraju da je nedoupustivo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grb u potpunosti promeni izgled, te da u obzir dolazi samo "osvežavanje" postojećeg koji je aktuelan od 1992. godine.



Dakle, kome smeta grb, neka osniva sebi neki poseban, neka se posveti drugom klubu. Mi koji smo za poštovanje korena i tradicije kluba smo po Pantiću "agresivna manjina"? Šta je onda on, ako ne pojedinac koji koristi svoj youtube kanal za plasiranje ideje koju većina ne podržava?

— Crno-bela nostalgija (@CBNostalgija) July 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.