Promašaji su mi obeležili deo karijere

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Promašaji su mi obeležili deo karijere"

Kapiten Partizana i veliki ljubimac navijača crno-belih Saša Ilić našao se na udaru kritičara nakon promašene šanse u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom.

Bivši igrač Selte, Galatasaraja i Salcburga bio je vidno utučen posle utakmice, ali veruje da u revanšu neće propustiti priliku da iz slične situacije matira Bobana Bajkovića.

"Znam da je neverovatno ono što nisam uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << realizujem protiv Zvezde. Želeo sam najbolje, ali to je sastavni deo fudbala. Da sam zatresao mrežu bilo bi 1:1 i sigurno bi meč otišao u drugom smeru. Ovako ostaje nam da popravimo utisak u revanšu, a ja verujem da sledeću sličnu priliki neću propustiti", rekao je Ilić.

Pomenuti promašaj vratio je film navijačima Partizana i podsetio ih na Ilićeve promašaje iz prošlosti, a to se posebno odnosi na mečeve sa Realom i Marseljom u Ligi šampiona.

"Naravno da se sećam tih promašaja, koji su na neki način obeležili jedan deo moje karijere. Takve utakmice se ne zaboravljaju, jer da sam tada postigao golove Partizan bi berovatno nastavio takmičenje u Evropi. Nažalost, nisam uspeo", zaključio je Saša Ilić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.