Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020, 12:03

Proleter doveo bivšeg igrača Partizana, u sredu protiv debitanata u Superligi

Fudbaleri Proletera, nakon pobede u prvom kolu, pokušaće da osvoje još tri boda u meču protiv debitanata u Superligi, Zlatibora iz Čajetine.

Na startu sezone Proleter je na domaćem terenu sigurno savladao beogradski Rad, rezultatom 2:0. Sada odlaze u Užice, gde će odmeriti snage sa timom koji je u prošloj sezoni bio šampion Prve lige, čime je izborio istorijski plasman u elitni domaći rang.

U međuvremenu, Slanobarci su nastavili da se pojačavaju, pa je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << redove Proletera stigao Filip Knežević. Nekadašnji igrač Partizana, Vojvodine, Borca, Radničkog, Čukaričkog i Viktorije Gumaraješ, potpisao je trogodišnji ugovor sa Novosađanima.

Dosta promena u timu ima ove sezone Proleter, pa je tako iz kluba otišao i defanzivac Aleksandar Tanasin, koji je potpisao za mađarski Zalaegerskeg. Prethodno su klub napustili Slobodan Novaković, Milorad Balabanović, Srđan Šćepanović, Anes Rušević, Petar Karaklajić.

Ambicija novosadskog tima u ovoj sezoni je da obezbedi mesto na tabeli koje će ga voditi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Meč između Proletera i Zlatibora igra se u Užicu, sa početkom u 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.