Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 20:32

Proleter doveo bivše krilo Partizana, Radničkog i Čuke, Tanasin u Mađarskoj

Velike promene u timu Branka Žigića

Radnički ga se odrekao, Žigićev brat dočekao raširenih ruku. Jedan od najbržih fudbalera Superlige Filip Knežević igraće u narednoj sezoni za novosadski Proleter i pokušati da pomogne toj ekipi da se domogne gornjeg dela tabele. Iskusni spoljni igrač danas je definisao uslove saradnje sa članom elite iz Slane Bare, i na taj način produžio niz domaćih klubova čije dresove je nosio.

Kao zvezda prelaznog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << roka Filip Knežević je leta 2012. godine zadužio opremu Partizana, ali nije uspeo da se u Humskoj nametne i dobije ozbiljnu minutažu. Često je vreme provodio po pozajmicama, a vrlo dobar utisak ostavio je u Čukaričkom i Vojvodini. Pre nego što je stigao u Radnički iz Niša, imao je internacionalnu epizodu u izraelskom Ašdodu. Utisak je da nije napravio karijeru kakva se očekivala. Tim pre što je reč o jednom od najbržih srpskih igrača.

Kako bilo, Filip Knežević će u Proleteru imati šansu da pokaže šta može. U istom danu trener novosadskog superligaša Branko Žigić ostao je bez iskusnog desnog beka Aleksandra Tanasina. On će u narednom periodu igrati za mađarski Zalaegeršeg. Pre Proletera Tanasin je igrao za Borac iz Čačka i Radnik iz Surdulice.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.