Proleće u Evropi: I jedni i drugi? Samo Partizan? Samo Zvezda? Ili ni jedni ni drugi? (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleće u Evropi: I jedni i drugi? Samo Partizan? Samo Zvezda? Ili ni jedni ni drugi? (ANKETA)

Šta kažu kvote...

Dočekasmo i mi da iste jeseni u Evropi bodrimo i Partizan i Crvenu zvezdu! Period od 14. septembra do 7. decembra biće najuzbudljiviji period za srpski klupski fudbal pa barem u poslednjih 25 godina! Svakog četvrtka gledaćemo ozbiljan evropski fudbal na Topčiderskom brdu. Beogradski večiti rivali konačno će se osetiti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kolege iz ozbiljnijih takmičenja od naše Superlige.

Klubovi će da zarade, igrači će da napreduju, a Srbija će - da uživa! I da se nada što boljem rezultatu crno i crveno-belih u Ligi Evrope. A odmah posle žreba i Zvezdan Terzić i Miloš Vazura najavili su da će napasti proleće u Ligi Evrope.

Neće biti lako, ali sportski je nadati se. Koliko je realno? Odgovor su pokušali da nam daju odsteri MOZZART kladionica. Pre no što pogledamo kakve su njihove procene, samo da podsetimo:

Grupa B: Dinamo Kijev, Jang Bojs, Partizan, Skenderbeg;

Grupa H: Arsenal, BATE Borisov, Keln, Crvena zvezda.

Da pređemo na najbitnije. MOZZART kladionica samo za vas spremila je specijalnu ponudu koja vam dozvoljava da prognozirate da li će komšije sa Topčiderskog brda ruku pod ruku u nokaut fazu takmičenka, ali i da li će samo jedan od njih dočekati proleće u Evropi ili će i jedni i drugi ostati kratkih rukava.

Sve će vam ubrzo biti jasno, pa ćemo biti vrlo kratki. Četiri su prognoze u opticaju, četiri zanimljive kvote.

DA LI PARTIZAN I ZVEZDA PROLAZE GRUPNU FAZU TAKMIČENJA U LIGI EVROPE!

970: Partizan DA, Zvezda NE - 3,00

971: Zvezda DA, Partizan NE - 4,30

972: Zvezda DA, Partizan DA - 5,50

973: Zvezda NE, Partizan NE - 2,20

Ova poslednja svakako je najrealnija imajući u vidu rezultate srpskih klubova u poslednjim sezonama, ali nije li većina pred početak ove sezone govorila da večiti imaju minimalne šanse da se domognu i jeseni u Evropi? Zato mi navijamo za opciju 972 i podvige i Partizana i Crvene zvezde, mada tim Vladana Milojevića ima užasno težak zadatak protiv Arsenala, BATE Borisova i Kelna. Takav je bio i protiv Sparte, pa kasnije protiv Krasnodara... I uspeli su. Pa neka se ponovi. Na obe strane Topčiderskog brda. Da se ponovo osetimo kao deo Evrope.

Ali daleko je decembar. Pa nam već sada odgovorite na pitanje u anketi: da li Zvezda i Partizan mogu do nokaut faze takmičenja?

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.