Produžen pritvor Velji Nevolji za još 30 dana

Izvor: Blic, 03.Avg.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor Velji Nevolji za još 30 dana

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor navijaču "Partizana" Veljku Belivuku i Marko Miljkoviću, koji su optuženi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića u januaru ove godine, za još 30 dana.

Kako je saopšteno iz suda, Belivuku i Miljkoviću pritvor je produžen kako na slobodi ne bi ponovili krivično delo za koje su optuženi, te zbog uznemirenja javnosti koje bi moglo da ometa krivični postupak protiv njih dvojice.

Uz to, Viši sud je odredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pritvor i M.K., trećem pomagaču obuhvaćenom optužnicom, koji se nalazi u bekstvu. To znači da će M.K., ako i kada bude uhapšen, biti odmah sproveden u pritvor.

Ova trojka je, podsećamo, krajem jula optužena za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića. Optužnicu Višeg tužilaštva do kraja meseca bi trebalo da potvrdi (odbaci ili vrati na ispravku ili dopunu) vanpretresno veće Višeg suda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.